Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Σήμερα την 19/06/2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 2:00μ.μ. συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. στα Γραφεία Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας ΣΥΝ.Π.Ε., επί της οδού Βασιλέως Βασιλείου & Βασ. Αλεξάνδρου 1, στις Σέρρες, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου κ. Μηλιώτη Νικόλαου, προς συζήτηση και λήψη απόφασης για το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας ΣΥΝ.Π.Ε. που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 13-06-2023 και σύμφωνα με το καταστατικό της Τράπεζας (άρθρα 18, 19 και 20 του καταστατικού), καλούνται τα μέλη της σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, στις 10 Ιουλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00, στο Ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL στην Παραλία Κατερίνης, για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑ­ΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε., καλούνται οι κ.κ. εταίροι σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΛΑΣ στην Παραλία Λεπτοκαρυάς του Δήμου Δίου Ολύμπου Πιερίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.:

Web Banking

Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία web banking πρέπει να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην Συνεταιριστική Τράπεζα Σερρών.

Είσοδος Εγγραφή

Απολογισμός Έτους

apologismos2012

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγησή σας. Περισσότερα

Οκ, Συμφωνώ